Castigatorul Concursului „Castigati o masa pentru doua persoane la Restaurantul vegan Bio Fresh: rasfat pentru voi doi, ideal dupa anul nou” este …

Multumim tuturor celor 122 de participanti la Concursul: ”Castigati o masa pentru doua persoane la Restaurantul vegan Bio Fresh: rasfat pentru voi doi, ideal dupa anul nou”.

castigator concurs restaurant bio freshCastigatoarea concursului, aleasa in urma tragerii la sorti este: Lemnaru Roxana, numarul 79 in lista alfabetica a participantilor.

Sper sa savureze premiul impreuna cu o persoana draga si sa revina cu placere la restaurantul Bio Fresh. Cei care nu ati castigat, puteti sa vizitati restaurantul si sa incercati minunatele preparate care se gasesc in meniu. Sigur este ceva pe gustul fiecaruia, iar preturile sunt ca la oricare alt restaurant din oras, diferenta este ca aici totul este mult mai sanatos.

Felicitari tuturor si vom lua legatura cu castigatoarea pentru a o anunta de premiu. O asteptam apoi sa revina cu impresii.

Reclame

2 gânduri despre „Castigatorul Concursului „Castigati o masa pentru doua persoane la Restaurantul vegan Bio Fresh: rasfat pentru voi doi, ideal dupa anul nou” este …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s