O amprenta pentru viata – campanie de ajutorare a copiilor din Asociatia Emanuel Dej

Smallprint Romania anunta lansarea proiectului O amprenta pentru viata, pentru ajutorarea copiilor din Asociatia Emanuel Dej. Evenimentul de lansare va avea loc sambata, 25 mai, ora 11.00, la Miko Kids, Bucuresti.

Asociatia Emanuel are in grija 9 copii abandonati de familiile biologice si sunt acreditati de Protectia Copilului Romania. In urma evenimentului, 10% din vanzarile totale de bijuterii Smallprint vor fi donati acestei asociatii.

In cadrul evenimentului, veti avea ocazia de a imortaliza atingerea celei mai iubite persoane in argint pur si de a o valorifica sub forma de pandantive, talismane, butoni sau brelocuri.

La aceasta campanie se vor alatura personalitatile publice din viata romaneasca mondena, prietene ale brandului Smallprint. Ele vor scoate la licitatie pentru fanii lor, obiecte Smallprint personalizate cu amprentele lor (fie amprenta degetelor, a buzelor, a mainii sau un desen).

Cei interesati, va rog sa confirmati prezenta pe pagina de Facebook a evenimentului https://www.facebook.com/events/312167728914834/ sau la daniela.man@smallprint.com, telefon 0755599912.

afis campanie smallprint

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s