Castiga un kit magic de preluare a amprentelor pentru bijuteriile personalizate din argint – Smallprint

Cele doua bijuterii Smallprint din argint, personalizate cu amprenta celor doi copii au iesti foarte bine. Toata lumea admira micile bijuterii cu adevarat „hand-made”: adica sunt create cu amprenta  mainii. Pentru a comanda cele doua bijuterii Smallprint, am urmat pasii simpli expusi intr-un articol dedicat: „Cum sa iti comanzi bijuterii personalizate din argint Smallprint cu amprenta persoanei iubite: 11 pasi simpli”.

Uite asa m-am trezit acasa cu un pachet pe care nu stiam cum sa-l deschid mai repede, ce continea bijuteriile.

Am avut pe Jurnal Bio si un articol despre intreg conceptul Smallprint, cum a luat nastere afacerea si de ce m-am indragostit de bijuteriile lor.

Buun, daca toata lumea stie despre ce este vorba, va invit, evident, la un nou concurs. Castigati kit-ul magic de recoltarea a amprentelor persoanei dragi, raspunzand la intrebarea de la sfarșitul articolului.

Cu ajutorul Kit-ului Magic Smallprint, veti obtine mai multe amprente foarte dragute, oarte dragute, excelente pentru a fi pastrate sau pentru a le inrama si face cadou

Cu ajutorul Kit-ului Magic Smallprint, veti obtine mai multe amprente foarte dragute, excelente pentru a fi pastrate sau pentru a le inrama si face cadou

In ce consta kit-ul magic Smallprint?

Kit-ul magic contine: patru bucati de hartie A5 si doua servetele magice. Cele doua servetele sunt necesare pentru a umezi mana, degetul sau talpa inainte de recoltarea amprentei. Imediat dupa umezire, lipiti mana, degetul sau talpa de hartia magica, astfel incat sa se imprime uniform si fara tremurat. Pe hartia magica, doar substanta prezenta in servetel are efect. Dupa recoltare, spalati bine mana sau degetul.

Pentru ce este bun kit-ul magic? In primul rand, pe baza kit-ului se produc bijuteriile Smallprint. Scanati foile si le trimiteti prin email. Asa ca participand la concurs aveti sansa sa fiti mai aproape de bijuteriile mult dorite.

Apoi, amprentele rezultate folosind kit-ul sunt foarte dragute, sunt un obiect frumos in sine, excelent pentru a fi pastrat sau pentru a-l inrama si face cadou.

Si acum, sa trecem la concursul nostru Smallprint!

Iata ce trebuie sa faceti pentru a castiga kit-ul magic Smallprint

  1. Sa dati LIKE paginii de Facebook Smallprint Daniela Man http://www.facebook.com/SmallprintDanielaMan
  2. Sa ne spuneti ce amprente ati culege folosind acest kit magic.

Concursul se desfasoara din de astazi si pana pe 24 aprilie, inclusiv, iar pe 25 aprilie vom anunta castigatorul ales prin tragere la sorti de catre Daniela Man de la Smallprint. Iata website-ul Smallprint.

Mult success!

Kit-ul Magic Smallprint contine mai multe hartii si servetele special, pentru culegerea amprentelor

Kit-ul Magic Smallprint contine mai multe hartii si servetele special, pentru culegerea amprentelor

Anunțuri

8 gânduri despre „Castiga un kit magic de preluare a amprentelor pentru bijuteriile personalizate din argint – Smallprint

  1. Eu as amprenta manutele copiilor nostri, alaturi de mainile noastre, de la mic la mare si le-as inrama, sa le pastrez pentru totdeauna alaturi, ca semn ca nimeni niciodata nu ne va desparti.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s