Cosmetice bio, organice si naturale, plus vintage autentic la V for Vintage in 13 si 14 aprilie la Sala Dalles

Uleiuri, unturi, parfumuri, creme, ape florale, sapunuri si alte elixiruri – aceste cosmetice vor fi aduse de expozantii cu produse bio si naturale de la V for Vintage: Jovis Home Made Beauty, Olivo – Biobunatati, Lois, Trio Verde si Avalon Skincare.

V for Vintage, cel mai mare targ de cultura vintage si design romanesc, ajunge la editia cu numarul 10. V for Vintage Celebrate TEN are loc in weekendul 13-14 aprilie la Sala Dalles din Bd. Nicolae Balcescu, nr. 18.

Peste 100 de expozanti vor participa la cea mai mare editie de primavara a targului V for Vintage. Veti face cunostinta cu cei mai buni designeri romani de haine,  bijuterii si accesorii si va veti rasfata cu bunatati culinare si cosmetice bio. Editia de primavara prezinta o sectiune noua: V for Vintage For Men.  Intreg etajul  Salii Dalles este alocat zonei de Lounge. Aici veti intalni prieteni vechi si noi, veti ciocni un cocktail sarbatoresc si veti gasi gusti party treats. Ca in fiecare an, Molecule F va asteapta cu colectiile tinerilor designeri romani iar zona vintage cu mici comori din cufere de demult. In aceasta editie speciala, fiecare dintre expozanti  a pregatit o colectie speciala de sarbatoare.

Jurnal Bio a participat la mai multe editii V for Vintage. Povestile adunate de-a lungul timpului le veti gasi in aceste articole despre V for Vintage, ce includ si galerii foto de la mai multe editii.

V for Vintage

Reclame

2 gânduri despre „Cosmetice bio, organice si naturale, plus vintage autentic la V for Vintage in 13 si 14 aprilie la Sala Dalles

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s