Vrei sa porti mereu la tine atingerea delicata a persoanei iubite? CASTIGA o bijuterie personalizata din argint pur 999 cu amprenta manutei, a talpitei sau a unui deget. INTRA acum in concursul exclusiv Smallprint!

smallprint bijuterii personalizate argintVazut, placut, organizat concurs! Asa a evoluat relatia mea cu splendidele bijuterii personalizate Smallprint (click pentru a intra in website-ul lor in limba engleza), realizate pe baza amprentei culesele de la manutele, degetelele sau talpile copiilor.

Va doriti sa castigati un pandantiv personalizat din argint pur Smallprint? Sunteti in cautarea unui cadou memorabil pentru 8 martie, cu care sa ii impresionati pe toti cei dragi? Vreti sa pastrati aproape de suflet atingerea delicata a persoanei iubite?

Tot ce trebuie sa faceti este sa cititi acest articol si sa raspundeti la intrebarile de la sfarsitul lui.

Stie toata lumea despre ce vorbim aici? De acum, oricine poate avea bijuteriile mult visate, de argint. Bijuteriile Smallprint sunt realizate la comanda, pe baza amprentei mainii, piciorului sau degetului unei persoane dragi, ori pe baza unui desen sau a unei litere desenate.

Ideea originala a Smallprint este a unei mamici din Marea Britanie, care voia sa-si pastreze amprentele baiatului ei si se gandea sa foloseasca lut. Probabil de aceea imi si place ideea, pentru ca ma identific cu initiatoarea ei. Franciza Smallprint a ajuns in 22 de tari, inclusiv Romania, iar in total sunt 140 de firme.

Pentru a produce manual bijuteria din argint, cei de la Smallprint au nevoie de amprenta obtinuta de parinti – folosind fie cerneala invizibila, fie alt tip de hartie. Veti primi prin curier aceasta hartie magica cu cerneala invizibila, veti lua amprenta si o veti trimite inapoi. Amprenta se imprima in argint pur, dandu-i-se forma ceruta de client. Ce forme se pot transforma in bijuterii? Degetele, mainile, piciorusele, saruturile, cuvinte scrise de mana sau orice tip de desen.

Toate elementele Smallprint sunt realizate din argint pur de 999 Important: evident ca puteti produce bijuterii cu amprenta unui adult, nu doar a bebelusilor.

Si acum, sa trecem la concursul nostru Smallprint!

Iata ce trebuie sa faceti pentru a castiga un pandantiv personalizat Smallprint

  1. Sa dati LIKE paginii de Facebook Smallprint Daniela Man http://www.facebook.com/SmallprintDanielaMan
  2. Sa intrati pe website-ul Smallprint si sa ne spuneti ce model de bijuterie va place cel mai mult.

Concursul se desfasoara din de astazi si pana pe 7 martie inclusiv, iar pe 8 martie vom anunta castigatorul ales prin tragere la sorti de catre Daniela Man de la Smallprint.

smallprint bijuterii personalizate argint concurs

Mult succes, tuturor!

Reclame

67 de gânduri despre „Vrei sa porti mereu la tine atingerea delicata a persoanei iubite? CASTIGA o bijuterie personalizata din argint pur 999 cu amprenta manutei, a talpitei sau a unui deget. INTRA acum in concursul exclusiv Smallprint!

  1. Pingback: Castiga un pandantiv personalizat din argint pur Smallprint | Concursuri Online | Promotii Produse | Loto 6/49

  2. Pingback: Castiga un pandantiv personalizat din argint pur Smallprint

  3. Pingback: Castiga un pandantiv personalizat din argint pur Smallprint | Concursuri Online

  4. Pingback: Castiga un pandantiv personalizat din argint pur Smallprint : Concursuri Cu premii

Comentariile nu sunt permise.