Biobeauty: Un nou magazin de cosmetice bio in Mall

In Mall AFI Cotroceni, la etajul 1, deasupra de Starbucks, s-a deschis in urma cu trei zile un mic magazin de cosmetice bio: Biobeauty. Magazinul apartine celor de la Biobeauty, care detin si magazinul online biobeauty.ro si care importa in Romania mai multe branduri de cosmetice bio cunoscute, cum ar fi Cattier.

IMAG0766Magazinul de cosmetice bio Biobeauty din Mall AFI este de tip boutique, cu produsele aranjate aerisit, pe un singur perete. Evident ca au multe produse Cattier, dar si cosmetice din brandurile Kimberly Sayer si Yarok, pe care nu le-am mai vazut pana acum in Romania. Evident ca si pentru aceste doua branduri, tot Biobeauty este importatorul.

La capitolul noutati, remarc parfumul pentru copiii mici de la Cattier, iar la capitolul produse interesante mentionez sapunul de Alep, produs in Siria in ciuda razboiului din acea tara.

Din cate imi amintesc eu, mai exista un singur alt magazin dedicat cosmeticelor bio intr-un mall, adica magazinul Attitude din Pollus Mall Cluj Napoca si cam atat.

IMAG0768Voi mai stiti vreun alt magazin doar de cosmetice bio in vreun mall? Dar in Biobeauty, ati fost de cand s-a deschis?

Reclame

4 gânduri despre „Biobeauty: Un nou magazin de cosmetice bio in Mall

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s