BioFach si Vivaness 2013, cel mai mare targ bio din lume, incepe saptamana viitoare in Germania. Romania este „Tara anului”

Cel mai mare târg de alimente, cosmetice şi materie primă bio, BioFach & Vivaness 2013, se va desfăşura săptămâna viitoare, între 13 şi 16 februarie, la Nuremberg – Germania. Organizatorii anunţă că la BioFach & Vivaness vor fi 2.400 de expozanţi. Nu-i vorba, si noi, la Pavilionul Bio de la targul Indagra 2012 (Romexpo), am avut aproape 20 de expozanti, dintre care un sfert nici nu stiau ce-s alea produse bio, daramite sa aduca asa ceva la standuri.

România este ţara anului la această ediţie a BioFach & Vivaness 2013. Ce înseamnă acest lucru? Timp de patru zile, producătorii români vor fi în centrul atenţiei: vor prezenta expozantilor, vizitatorilor si reprezentatilor media diversitatea ofertei autohtone, vor avea contacte importante si vor informa pe toata lumea despre Romania. Pe langa oportunitatile de export, participarea ca “Tara Anului” poate impulsiona piata interna si sprijini miscarea bio din Romania.

Romania exporta cele mai multe produse bio catre Germania, Austria si Elvetia. Este vorba in special de materie prima, folosita apoi de producatorii din aceste tari pentru a crea produse cu valoare adaugata, pe care le vand inclusiv la noi. Romania – tara anului la BioFach – este o oportunitate excelenta pentru producatorii din aceste trei tari sa se intalneasca cu furnizorii autohtoni de materii prime.

Cei 2.400 de expozanti cu alimente si cosmetice bio vor atrage ca un magnet proprietarii de magazine bio din Romania si pe cei care se gandesc sa-si deschida un business in acest domeniu. Asa ca saptamana viitoare ne facem de cap in Romania, noi cei ramasi, pentru ca probabil jumatate din manageri vor fi plecati in Germania, in cautarea furnizorilor.

Veti gasi toate detaliile despre BioFach  &Vivaness pe uluitorul lor website in limba engleza: www.biofach.de/en/

BioFach & Vivaness targ produse bio nuremberg

Anunțuri

2 gânduri despre „BioFach si Vivaness 2013, cel mai mare targ bio din lume, incepe saptamana viitoare in Germania. Romania este „Tara anului”

  1. Foarte buna initiativa,produselor bio romanesti de a fi prezente la mai multe tirguri intara si strainatate pentru ca avem cu ce ne mandri,produse naturiste pe care altii nu la au si ar da bani grei pe ele ca sunt majoritatea legate de sanatatea noastra,si trebuie sa ne facem cunoscuti,sa atragem multi straini,ca ei stiu sa faca un brend din orice nimic! FELICITARI!

  2. Da, corect. La BioFach vor participa 55 de producatori bio din Romania, cu urmatoarele produse bio: cereal, fructe de padure, ceaiuri, plante medicinale, miere, vin, panificatie, dulceata, sucuri, lactate, cosmetic, peste, fructe proaspete si oua. Deci 55 din 2.4000 de expozanti vor fi romani.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s