Sa incepem anul invatand ceva nou: cum sa te machezi ca un profesionist cu Beauty Make-up Artistry

Cum abia a inceput anul si toata lumea are elan sa faca lucruri noi si interesante, am gasit ceva ce sigur este interesant si merita incercat. Cine si-a propus sa arate mai bine poate sa incerce un curs de machiaj. Sigur, multe femei isi doresc sa invete de la un profesionist cum sa se macheze. Eu stiu ca am fost foarte incantata vara trecuta cand m-a machiat cineva care se pricepe, folosind produse de machiaj bio, si apoi a fost botezul. Un alt avantaj ar fi ca, daca va duceti la cursuri, puteti sa aruncati o privire si la produsele de machiaj bio de la marca SLA.

Iata despre ce curs e vorba: Invata sa te machiezi ca un profesionist cu Beauty Make-up Artistry

Adio machiaj strans in jurul ochilor, adio machiaj cu cearcane! De sambata, 19 ianuarie, scoala de machiaj Beauty Make-up Artistry incepe seria de seminarii “Invata sa te machiezi ca un profesionist”.

Concepute ca o serie de intalniri relaxante si amuzante intre prietene, seminariile vor avea loc in fiecare sambata, de la ora 11.00, la sediul scolii din Strada Emanoil Porumbaru, nr. 58.
Tehnici de manuire a pensulelor, secrete, trucuri de machiaj, selectarea culorilor sau alegerea tipurilor de machiaj in functie de trasaturile fetei sunt doar cateva dintre temele care vor fi abordate rand pe rand, astfel incat la finalul seriei de seminarii participantele sa se poata machia precum profesionistii ori de cate ori au nevoie.
Fiecare seminar “Invata sa te machiezi ca un profesionist” se incheie cu evaluarea truselor de machiaj ale participantelor. Trainerul Beauty Make-up Artistry ofera consultatii gratuite despre c ear trebui sa contina o trusa de machiaj, valabilitatetea produselor si culorile alese.

Toate produsele folosite in timpul seminariilor “Invata sa te machiezi ca un profesionist” sunt asigurate de Beauty Make-up Artistry. Taxa de participare la un seminar “Invata sa te machiezi ca un profesionist” este de 60 de lei, iar inscrierile se fac la adresa de e-mail adina.antonie@slaromania.ro.

SLA Romania cat de eficient este machiajul bio

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s