Castigati 3 cutii de 3 litri de suc natural de mere de la Valea Mare. Participati la concursul BioBunatati si Jurnal Bio

A venit momentul unui nou concurs! Tema concursului de astazi este „Masa de Craciun este mai imbelsugata atunci cand savurezi Sucul natural de mere Valea Mare”. Dar mi-e teama ca am fost prea optimista. Castigatorii concursului vor primi fiecare cate o cutie de suc de 3 litri, care nu cred ca va rezista pana la Craciun, ci va fi sacrificata inainte, ca porcul de Ignat. 🙂 Mai ales daca aveti copii, cei mici nu vor avea liniste pana nu vor „rezolva” cutia de suc natural.

Suc natural de mere de la Valea Mare 02Ati aflat din articolul meu precedent ce embargo am impus sucurilor bauturilor pline de zahar si conservanti din comert, v-am povestit care este singurul suc natural de mere pe care il dau copiilor si ce beneficii are acesta. Pe langa avantajul ca este 100% produs din mere romanesti.

Asa ca intrebarea concursului este urmatoarea: din ce ingrediente este produs sucul natural de mere Valea Mare? Pentru a participa la concursul la care puteti castiga una din cele 3 cutii de 3 litri de suc de mere, trebuie sa raspundeti la intrebare in zona de comentarii de mai jos, sa dati Like paginii de Facebook BioBunatati si sa dati Like paginii de Facebook a celor de la Valea Mare. Termen limita pentru inscrierea la concurs: 18 decembrie. Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti si anuntati pe 19 decembrie.

Sucul natural de mere poate fi gasit in magazinul online BioBunatati. Toate informatiile despre suc sunt disponibile pe website-ul producatorului, Valea Mare.

Mult succes!

suc-natural-de-mere-de-la-valea-mare

Reclame

181 de gânduri despre „Castigati 3 cutii de 3 litri de suc natural de mere de la Valea Mare. Participati la concursul BioBunatati si Jurnal Bio

 1. Numai din mere , fara a suferi niciun tratament suplimentar si fara a avea niciun adaos precum apa, zahar, conservanti, concentrat, arome sau coloranti.

 2. Sucul de mere Valea Mare este produs 100% din mere romanesti, fara nici un adaos, nici macar de apa.

  Like : Velicu Georgeta

 3. Singura materie prima, utilizata la Valea Mare, sunt merele, sucul fiind obtinut prin presarea directa a fructelor, urmata de o pasteurizare usoara – in absenta oricarui tratament suplimentar si fara a avea nici un adaos, precum apa, zahar, conservanti, concentrat, arome sau coloranti.

 4. Este produs 100% din mere bune romanesti, fara a suferi niciun tratament suplimentar si fara a avea niciun adaos precum apa, zahar, conservanti, concentrat, arome sau coloranti.

 5. Este un produs 100% din mere romanesti de cea mai buna calitate, fara niciun tratament suplimentar si fara a avea niciun adaos precum apa, zahar, conservanti, concentrat, arome sau coloranti. E foarte bun si sanatos !

 6. Sucul natural de mere Valea Mare este facut direct din fruct,nu din concentrat, fara indulcitori, conservanti,zahar, arome sau adaos de apa.

 7. Sucul de mere Valea Mare este produs 100% din mere romanesti, fara nici un adaos, nici macar de apa….

 8. Cu singuranta materie prima,este utilizata de mere 100%naturale Romanesti la Valea Mare, sucul fiind obtinut prin presarea directa a fructelor, urmata de o pasteurizare usoara – in absenta oricarui tratament suplimentar si fara a avea nici un adaos, precum apa, zahar, conservanti, concentrat, arome sau coloranti.

 9. Este produs 100% din mere bune romanesti, fara a suferi niciun tratament suplimentar si fara a avea niciun adaos precum apa, zahar, conservanti, concentrat, arome sau coloranti.

 10. CE POATE FI MAI BUN SI MAI BIO CUM SE POARTA ACUM , DECIT REALIZARE A UNUI SUC NATUREL DE MERE ROANESTI100%,NATURAL DE PE MELEAGURILE NOASTRE

 11. Sucul natural de mere de la Valea Mare este facut din mere 100% naturale , proaspat culese si zemoase, fara coloranti si fara E-uri

 12. Este produs 100% din mere si din nimic altceva, nici macar apa. Merele sunt romanesti, culese dintr-o zona fructifera foarte buna.

 13. Sucul de mere provine 100% din fruct, direct din natura, rezultand un produs sanatos si delicios.Nu se adauga nimic altceva.

 14. Sucul de mere Valea Mare este produs 100% din mere romanesti, fara nici un adaos, nici macar de apa

 15. Este un produs 100% din mere romanesti de cea mai buna calitate, fara niciun tratament suplimentar si fara a avea niciun adaos precum apa, zahar, conservanti, concentrat, arome sau coloranti. E foarte bun si sanatos !

 16. Sucul e obtinut prin presarea directa a fructelor, urmata de o pasteurizare usoara, fara a suferi niciun tratament suplimentar si fara a avea niciun adaos precum apa, zahar, conservanti, concentrat, arome sau coloranti. Asadar e produs 100% din fructe.

 17. Pingback: Cei trei castigatori ai concursului „3 cutii de 3 litri de suc natural de mere de la Valea Mare” sunt… « Jurnal Bio

Comentariile nu sunt permise.