Christmas Special: Targ Vintage si Handmade la Ceainaria Rendez Vous

Duminica, 16 decembrie, intre orele 10.00 si 20.00, la Ceainaria Rendez Vous din Calea Floreasca 101 , va avea loc Targ Vintage si Handmade „Christmas Special”. Iata ce produse vor fi expuse la targ: creaţii handmade, cosmetice naturale, articole vestimentare, obiecte vintage, cosmetice bio. Taxa de intrare la târg este de 15 lei. Pe baza biletului, participantii vor primi un ceai şi vor putea participa la tombolă.

Cei mici se pot juca in voie, colora, crea decoratiuni sau scrie o scrisoare catre Mos Craciun alaturi de Spiridus in Atelierul Mosului, special amenajat pentru ei. Jucariile vechi sau de care nu mai avem nevoie pot fi un prilej de bucurie pentru copiii mai putin norocosi. Colecta de jucarii organizata in cadrul targului, este ocazia perfecta de a le darui acestora un cadou.

Asociatia Touched Romania sustine Centrul Maternal Casa Agar prin vanzarea de bijuterii unicat create de catre mamici. Printre expozantii care sustin proiecte de ajutor pentru tinerii defavorizati, se afla si Ateliere Fara Frontiere si Asociatia Inimi Deschise care vor expune la targ produsele lor deosebite.

Christmas Special Targ Vintage si Handmade la Ceainaria Rendez Vous

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s