Colectia Jurnal Bio de retete de muraturi, gemuri si zacusca

Stiu ca suntem deja in mijlocul iernii, departe de perioada recoltei de legume si fructe. Dar uitandu-ma pe lista celor mai citite articole Jurnal Bio de anul acesta am observat faptul ca retetele mele de muraturi, gemuri si dulceturi au avut succes, asa ca public acest articol in care adun laolalta rezultatele orelor petrecute in bucatarie in toamna lui 2011:

9 gânduri despre „Colectia Jurnal Bio de retete de muraturi, gemuri si zacusca

  1. Pingback: Dulceata de gutui sa tina toata iarna: o noua reteta Jurnal Bio | Jurnal Bio

  2. Pingback: Gogosari in otet: reteta cu care am pregatit 10 kg de gogosari | Jurnal Bio

  3. Pingback: Reteta Jurnal Bio pentru castraveti murati: simplu si rapid | Jurnal Bio

  4. Pingback: Reteta sa-ti faci acasa zacusca delicioasa la 5 lei borcanul mare | Jurnal Bio

  5. Pingback: Gemul de caise. Ultima strigare inainte sa vina toamna | Jurnal Bio

  6. Pingback: Doua retete testate de dulceata de capsuni, tocmai bune pentru sezon | Jurnal Bio

  7. Pingback: Gospodina din mine a decis: vreau camara plina de dulceata de visine facuta in casa | Jurnal Bio

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s