Targul Verde de produse naturale, bio si eco se va desfasura la Cluj Napoca in acest weekend

Targul Verde de la Cluj Napoca revine cu a cea de V-a editie in perioada 25-27 noiembrie 2011 in Cora Hipermarket.  Devenit deja un eveniment cu traditie pe piata de profil, Targul Verde asteapta un trafic de 45.000 de vizitatori in cautare de produsele naturale, bio si eco de cea mai buna calitate.

Programul de vizitare a Targului Verde din Cluj este urmatorul: in zilele de 25 si 26 noiembrie intre orele 08.00 si 22.00, iar duminica 27 noiembrie intre 8.00-20.00.

Expozantii de la Targul Verde vor aduce prezenta urmatoarele tipuri de produse:  alimente, cosmetice, produse apicole, intretinere corporala, make-up, produse de curatenie, energie alternativa.

Pe langa produsele naturale, bio si eco, Targul Verde a pregatit si o supriza parintilor care vor lua parte la eveniment. Astfel, piticii vor avea ocazia pe parcursul celor trei zile in care se va desfasura targul (25,26,27 noiembrie) sa isi expuna obiectele create cu atentie si maiestrie, la un stand special amenajat pentru ei, incurajand astfel un stil de viata ecologic. Targul Verde incurajeaza prin acest demers creativitatea copiilor, care au posibilitatea de a confectiona obiecte (de la jucarii pana la semne de carte, felicitari, margele etc) din materiale reciclabile (peturi, pungi de plastic, hartie, lemn, carton, materiale textile). Piticii, alaturi de parinti desigur, isi vor pune la vanzare (contra unei sume modice de 1 -2 lei) creatiile originale, dobandind o experienta nepretuita atat in arta confectionarii unor obiecte hand-made dar si in tainele negotului.

Eu nu am participat niciodata la acest targ, dar mai multe persoane de incredere mi-au confirmat atmosfera autentica de targ fara aditivi, coloranti si alte chimicale promisa de organizatori.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s