Targ de produse traditionale la Iasi in perioada 25-27 noiembrie

Noua editie a Targului national de Agricultura, Apicultura, Produse ecologice, naturale si traditionale, ECOAGRIS se va desfasura in perioada 25-27 noiembrie la Iasi, fiind o editie speciala de Hramul Bisericii Toma Cozma din Iasi odata cu cinstirea Sfintei Mari Mucenite Ecaterina. Deschiderea oficiala a expozitiei cu vanzare va avea loc vineri, 25 noiembrie, incepand cu ora 13.00, iar programul de vizitare este intre orele 10.00-16.00, cu intrare libera.

In cadrul acestei editii ECOAGRIS, vizitatorii vor putea gasi numeroase bunatati de post: pastrav afumat, preparate din peste, zacusca din peste din Neamt si Maramures, diverse soiuri de fructe din Maramures (mere, pere, prune uscate cu miez de nuca in interior in loc de sambure etc.), dulceturi, conserve de legume si fructe, siropuri, fructe confiate din Neamt, Maramures si Iasi, miere de albine si alte produse apicole din Vaslui, produse de panificatie din Iasi, prajituri de casa din Maramures si multe altele. In cadrul Targului ECOAGRIS veti gasi o gama larga de produse naturiste produse in judetul Bihor, cu plante obtinute atat din flora spontana a Muntilor Apuseni, cat si din culturi.

Urmatoarele editii ale Targului ECOAGRIS se vor organiza o data la doua saptamani respectiv 9-11 decembrie si o editie speciala de Craciun programata in perioada 21-23 decembrie.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s