5 minute bio cu Ciprian Gavriliu

Ciprian Gavriliu este Managing Director al agentiei interactive PlayTheBalls, fondata în urmă cu patru ani. Ciprian, care intentioneaza sa foloseasca in viitor 100% produse bio, este un „antreprenor pasionat de marketing online, inovaţie şi idei care vor schimba lumea”. O parte din aceste idei le veti gasi si pe blogul lui, plin de sfaturi de marketing foarte interesante.

Jurnal Bio: Ce tip de produse organice sau ecologice utilizezi?
Ciprian Gavriliu: Am crescut la tara, printre rosii, ardei si castraveti consumati direct de pe tufa, in mijlocul naturii si al animalelor de casa. Tot fenomenul eco/organic a devenit atat de complex incat imi este greu sa deosebesc care sunt produsele care se incadreaza cu adevarat. Incerc sa consum produse din natura, cu o sursa controlata, asupra carora se intervine cat mai putin.
E trist sa mancam o felie de branza de exemplu care are doar o mica parte obtinuta in mod natural, sanatos. In urma cu aproximativ sase luni am limitat foarte mult numarul de alimente „complexe”, cu n ingrediente. Ma limitez la o dieta simpla, din surse de incredere.

Jurnal Bio: Cum ai inceput? Care a fost primul produs de acest tip utilizat?
Ciprian Gavriliu: Am inceput de mic, prin conjunctura :). Am intrerupt o perioada, manat de visele capitaliste vandute iscusit si de cativa ani am inceput sa revin incet incet. Pe langa gustul deosebit, vad zi de zi beneficiile: mai multa energie, ma trezesc mai usor, zambesc mai mult, reusesc sa fac mult mai multe si sunt mai mereu gata sa plec in cate o mica escapada.

Jurnal Bio: Ce produse ecologice, bio sau naturale ti-ai propus sau ai vrea sa utilizezi in viitor?
Ciprian Gavriliu: Pe viitor imi doresc sa ajung foarte aproape de 100% produse eco/organice. Cred ca ar trebui sa ne redescoperim valorile locale, valorile personale si sa ne uitam de 3 ori inainte de a cauta fericirea intr-o sticla de lichid obtinut din 20 de ingrediente. Optiuni pentru a trece la o dieta sanatoasa sunt foarte multe, inca avem acces in Romania la unele optiuni pe care alte tari le-au pierdut in galopul spre eficienta.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s