Trei noi produse Rampal Latour en Provence in magazinul MioBio

Gama de geluri de dus si sampon Rampal Latour en Provence este acum disponibila in magazinul MioBio si la sticle de 250 de ml, nu doar de un litru. Aceste produse sunt certificate Ecocert, nu au conservanti artificiali, parabeni, Peg sau EDTA, vin in ambalaj reciclabil si tocmai au fost premiate la International New York Summer Show cu distinctia „Best new organic products”. Sapunurile Rampal Latour se realizeaza in regiunea Provence inca din 1828 dupa retete traditionale bine pastrate. Eu le-am testat mai demult si v-am povestit in acest articol cum mi s-au parut. Este vorba despre:

  • Gel de dus si sampon organic Rampal Latour en Provence – 1 litru / 250 ml. Disponibil in mai multe variante: maslina & lavanda, miere & grapefruit, trandafir de Damasc, salvie & bergamota si argila & verbina.
  • Gel de dus organic Rampal Latour en Provence – 1 litru / 250 ml. Disponibil in mai multe variante: migdale & miere, flori de portocal si trandafir & lavanda.

Prietenii de la MioBio ne mai anunta ca putem gasi la ei in magazin si detergentul superdegresant Savon Noir pentru uz casnic la un litru, produs 100% pe bază vegetală, fara conservanti sau coloranti artificiali, 100% biodegradabil. Este vorba de un produs cu mare suces in Franta, pentru toate suprafetele din casa, inclusiv pentru podele, gresie/faianta, obiecte sanitare, suprafete din lemn, oglinzi etc., dar si pentru curatarea produselor din piele.

Mai multe detalii si preturi gasiti pe website-ul MioBio.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s