Magiunul de Topoloveni: 101 moduri pentru a-l savura

Magiunul de prune de Topoloveni este un produs complex, caruia noi i-am gasit intrebuintari multiple in bucatarie. Atunci cand l-am cumparat pentru prima oara am tinut cont si de povestea lui de succes, dar am avut si motive personale suplimentare: in copilarie mancam in fiecare dimineata magiun cu lapte, toata vara la tara, nu foarte departe de Topoloveni.

Tot ce am citit in ultima perioada despre Magiunul de Topoloveni este cu adevarat impresionant. Iti creste inima cand vezi un brand romanesc cu atata succes! Pe plan international a primit premiul „Superior Taste Award” la un reputat concurs din Bruxelles. Din juriu fac parte bucatari care conduc restaurante bine cotate in Ghidul Michelin.

Compania care produce Magiunul de Topoloveni, Sonimpex Serv Com, a primit si titlul de furnizor al Casei Regale a Romaniei pentru trei ani. Cu Diana Stanciulov, cea care conduce compania, am discutat pentru rubrica „5 minute bio”, daca va amintiti. Magiunul de Prune de Topoloveni este un produs alimentar protejat de sistemul de calitate european al denumirilor de origine protejata.

Unde gasim Magiun de Topoloveni? In urmatoarele magazine, printre altele: Auchan, Mic.ro, Kaufland, Carrefour, Cora, Metro, Billa, Plafar, Selgros, Mega Image, Guliver si in alte magazine bio specializate.

Primul mod in care mancam magiun este cu lapte, pe paine facuta in casa. Dimineata, baietelul meu abia face ochi si merge la bucatarie sa manance sandvisul cu magiun de Topoloveni. De multe ori nu punem nici unt pe paine si nici zahar sau miere in lapte. Ca sa fie cat mai natural.

Cel de-al doilea mod de utilizare a Magiunului de Topoloveni la mine in casa are legatura cu un moment de veselie maxima: cand fac clatite. Si cu ce merg mai bine clatitele decat cu magiun? Nici nu apuc sa scot clatita din tigaie si deja trece la unsul cu gem si apoi in burtica. Daca e magiun pe masa, nici nu mai este nevoie de miere sau alte dulceturi.

Despre celelate modalitati de consum al magiunului de Topoloveni, pana la 101, va povestesc cu alta ocazie, pentru ca pur si simplu chiar il savuram in mult moduri: in prajituri, cu ciocolata de casa, corabioare etc. Pana atunci, spuneti-mi voi, ati gustat magiun de prune de Topoloveni?

Anunțuri

4 gânduri despre „Magiunul de Topoloveni: 101 moduri pentru a-l savura

  1. Pingback: Pentru Dulcețurile din fructe Topolveni și Zacusca de vinete ”Topoloveana”, Sonimpex a primit al doilea titlu de Furnizor al Casei Regale a Romaniei + Galerie FOTO | Jurnal Bio

  2. Pingback: Zacusca de Topoloveni: gustul nobil de care nu te mai saturi, mai ales in perioada de post. Cat costa si din ce legume romanesti este produsa « Jurnal Bio

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s