Update: noi Targuri de Florii in Bucuresti in acest weekend

Update 17 aprilie: iata o galerie foto pe Facebook de la Targurile de Florii de la Muzeul Satului si de la Muzeul Taranului.

Va informam ieri despre trei evenimente organizate in acest weekend in Bucuresti cu ocazia Floriilor:

Intre timp, am mai aflat de alte trei evenimente interesante pentru acest weekend:

Targul I Love Handmade

In zilele de 16 si 17 aprilie (sambata si duminica), intre orele 10.00 – 19.00, in curtea Muzeului Municipiului Bucuresti, la Universitate, vis-a-vis de Teatrul National se va desfasura Targul I Love Handmade – de accesorii handmade si decoratiuni de Paste.

Produse expuse: cutii si rame foto, accesorii handmade de primavara si flori din matase, cercei si margele lucrate din lut, lemn sau pasta fimo, accesorii din matase si tul, brose fantezie, gentute, rame foto accesorizate, obiecte de decor pictate si sapunuri si cosmetice naturale.

Vizitatorii targului vor avea ocazia sa realizeze un cocor de hartie si sa participe la campania „Cocori pentru Japonia” ce isi propune sa stranga 1.000 de cocori din hartie pentru a dona 2.000 de dolari sinistratilor din Japonia. Intrarea este gratuita.

Targul de carte BookLand din AFI Cotroceni Mall

In perioada 15-17 aprilie se va desfasura AFI Palace Cotroceni targul de carte BookLand. Evenimentul va reuni edituri precum Adevărul Holding, Polirom, Nemira, Leda, Cărțile editurii Tango etc, care vor oferi reduceri de până la 70%. Astfel editura Herald oferă reduceri de 15-20%, iar IBU Publishing aduce cărți ce costă cu 20% mai puțin. Pe lângă toate acestea, vor exista și oferte speciale în “Ora de reduceri”.

Pentru cei dornici de spectacol momentele culturale vor alterna cu cele de divertisment. Puteți participa la lansarea volumelor „Orașul oaselor” de Cassandra Clare, „Anteprenoriat” de Marius Ghenea sau „Astrologia sexului”. Dar puteți alege și concertele susținute de Florin Chilian, Heaven, Akcent și alții.

Targul de produse traditionale din Parcul IOR – Titan (AI Cuza)

Incepand cu data de 15 aprilie, in zona de langa biserica de lemn din parcul Titan (sper statia de metrou Titan) va avea loc un targ de Florii si de Paste cu produse traditionale. Din experienta mea cu targurile din parcul Titan, vor fi si multe kitch-uri, dar si ceva produse interesante, ramane de vazut, oricum targul tine pana in luna mai.

Acum am mai omis pe cineva?

Reclame

Un gând despre „Update: noi Targuri de Florii in Bucuresti in acest weekend

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s