Targ de Florii la Muzeul Taranului Roman, intre 15 si 17 aprilie 2011

In perioada vineri 15 aprilie – duminica 17 aprilie 2011, Muzeul Taranului Roman organizeaza Targul de Florii.

Olari, fierari, cioplitori, cojocari, cofetari, pielari, rudari, iconari, tesatoare, impletitoare si incondeietoare vor veni la Targul de Florii de la MTR cu: obiecte din lemn, ceramica, tesaturi, jucarii, instrumente muzicale, podoabe, oua incondeiate, mobilier pictat, icoane. Produse alimentare expuse: suc de mere, cofeturi din Teleorman, turta dulce de Harghita, kürtös kalács, halvita, magiun de prune din Topoloveni, miere de albine si laptisor de matca, polen si propolis, ierburi de leac, palinca de Bihor si vin, mancaruri de post la Clubul Taranului. Nu vor lipsi nici florile fel de fel, colorate si parfumate cum numai in aprilie gasim.

Targul de Florii de la Muzeul Taranului Roman va include:

  • demonstratii de incondeiat oua,
  • atelier de olarit – oale, blide si ulcele invartite la rota de mesterul popular Jorj Dimitriu,
  • atelier de legatorie,
  • expozitie de pictura naiva din Moldova.

Targul de Florii este deschis de vineri, 15 aprilie, pana duminica, 17 aprilie, intre orele 10:00 si 18:00, la Muzeul Taranului Roman. Un bilet de intrare la Targul de Florii costa 4 lei pentru adulti si 2 lei pentru elevi, studenti si pensionari.

Mai multe detalii veti gasi pe website-ul evenimentului.

Reclame

3 gânduri despre „Targ de Florii la Muzeul Taranului Roman, intre 15 si 17 aprilie 2011

  1. De vineri 15 aprilie pana duminica 17 aprilie mesteri din toate zonele tarii vin sa sarbatoreasca Floriile la Muzeul Taranului Roman..Olari fierari cioplitori cojocari cofetari pielari rudari iconari dar si tesatoare impletitoare incondeietoare vor veni la Targul de Florii de la MTR cu obiecte din lemn ceramica tesaturi jucarii instrumente muzicale podoabe oua incondeiate mobilier pictat icoane.. .De-ale gurii puteti targui suc de mere cofeturi din Teleorman turta dulce de Harghita kurtos kalacs halvita magiun de prune din Topoloveni miere de albine si laptisor de matca polen si propolis ierburi de leac palinca de Bihor si vin mancaruri de post la Clubul Taranului..Nu vor lipsi nici florile fel de fel colorate si parfumate cum numai in aprilie gasim..Prin targ.v demonstratii de incondeiat oua .v atelier de olarit oale blide si ulcele invartite la rota de mesterul popular Jorj Dimitriu .v atelier de legatorie cu hartierul Razvan Supuran .v expozitie de pictura naiva din Moldova a mesterilor Ioan Maric si Gheorghe Ciobanu in Clubul Taranului .v duminica 17 aprilie ora 12 30 la Clubul Taranului Trupa de copii a atelierului de teatru de la MTR coordonat de Beatrice Iordan va sustine piesa de teatru de animatie Zana din Stejarul cu trei crengi..v muzici si voie buna..Targul de Florii este deschis de vineri 15 aprilie pana duminica 17 aprilie intre orele 10 00 si 18 00 la Muzeul Taranului Roman..Sarbatoarea Floriilor. In duminica de Florii oamenii au voie sa manance peste.

  2. Pingback: Festin Romanesc la Muzeul Taranului cu ocazia- Sfintilor Constantin si Elena, 20-22 mai | Jurnal Bio

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s