5 minute bio cu Diana Stanciulov de la Magiun De Prune Topoloveni

Diana Stanciulov este cea care a lansat si dezvoltat unul dintre cele mai apreciate si mai gustate branduri romanesti: „Magiunul natural de prune Topoloveni”. Diana a absolvit dreptul, dar a devenit specialista in magiun, zacusca si dulceturi. Participa la targuri, unde nu promoveaza doar magiunul, ci si traditiile romanesti. Marca lor este furnizor al Casei Regale. Website-ul Dianei este de referinta pentru toti cei interesati de un stil de viata sanatos. Diana Stanciulov este invitatul rubricii „5 minute bio”.

Jurnal Bio: Ce tip de produse bio sau naturale utilizezi?
Diana Stanciulov: In afara de produsele noastre: magiunul, dulceturile si zacusca, am incercat mai multe produse traditionale romanesti naturale si chiar bio: carne, branzeturi sau dulciuri. Prefer produsele traditionale romanesti pentru ca stiu ce inseamna sa fii producator si cat de greu este.

JB: Cum ai inceput? Care a fost primul produs de acest tip utilizat?
DS: Inainte de a incepe productia de magiun, nu prea dadeam importanta produselor naturale si bio. Dupa ce am facut analizele magiunului si corelatiile cu sanatatea, am devenit constienta ca trebuie sa fiu foarte atenta la ceea ce mananc. Bolile trebuie prevenite, iar acest lucru cred ca se face incepand cu o alimentatie sanatoasa. In concluzie, magiunul de Topoloveni a fost primul produs care mi-a deschis ochii la ceea ce mananc si nu spun asta doar pentru ca noi il producem.

JB: Ce produse organice sau naturale ti-ai propus sau ai vrea sa utilizezi in viitor?
DS: Nu mi-am propus un aliment anume. Sper doar ca si alti producatori romani sa faca tot posibilul sa realizeze cat mai multe produse naturale sau bio. Este adevarat, costurile de productie sunt mari, dar trebuie sa ne gandim la sanatea noastra, nu doar la partea financiara.

Anunțuri

6 gânduri despre „5 minute bio cu Diana Stanciulov de la Magiun De Prune Topoloveni

  1. Pingback: Magiunul de Topoloveni: 101 moduri pentru a-l savura | Jurnal Bio

  2. Pingback: Pentru Dulcețurile din fructe Topolveni și Zacusca de vinete ”Topoloveana”, Sonimpex a primit al doilea titlu de Furnizor al Casei Regale a Romaniei + Galerie FOTO | Jurnal Bio

  3. Pingback: Zacusca de Topoloveni: gustul nobil de care nu te mai saturi, mai ales in perioada de post. Cat costa si din ce legume romanesti este produsa « Jurnal Bio

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s