Targ de produse traditionale si ecologice la Iasi, pe 4-6 martie 2011

In Bucuresti vor avea loc in perioada urmatoare doua evenimente cu profil bio, dupa cum ati aflat ieri din articolele Jurnal Bio. Acum este momentul ca si cititoarele din Iasi sa fie invitate la un targ de produse tradionale si ecologice, ECOAGRIS, Targul pentru sanatatea ta, ce va avea loc in perioada 4-6 martie la Iasi, la Biserica Toma Cozma, aflata in apropierea Colegiului C. Negruzzi. Evenimentul este la cea de-a VII-a editie si este organizat de Bioma Agro Ecology Co.

Produse expuse la ECOAGRIS, Targul pentru sanatatea ta: branzeturi din Brasov, Raducaneni-Iasi, turte, produse de panificatie, placinte si prajituri de casa din Maramures, preparate naturale din Italia, fructe, conserve, palinca de Salaj, miere de albine din Dobrogea si Harghita, siropuri, produse dietetice, cosmetice si sapunuri naturale.

In plus, cei care implementeaza proiecte in agricultura, protectia mediului, zootehnie sau industria alimentara vor putea gasi la targ si fertilizatori si amelioratori ecologici sau tratamente ecologice pentru protectia mediului (pentru igienizarea foselor septice, pentru tratarea gunoiului organic, pentru tratarea terenurilor infestate cu produse petroliere sau radioactive etc.).

Programul de vizitare al expozitiei este zilnic, intre orele 10.00-18.00, iar intrarea este libera. Urmatoarea serie a acestui eveniment se va derula in perioada 15-17 aprilie.

Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina evenimentului.

Reclame

Un gând despre „Targ de produse traditionale si ecologice la Iasi, pe 4-6 martie 2011

  1. Pingback: Evenimentele bio ale lunii martie | Jurnal Bio

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s