V for VINTAGE editia martie 2011 va avea loc la Sala Dalles. Flower Power

Asa cum pe piata exista produse de duzina, pe care le consuma masele, dar si produse organice de calitate, asa avem si targuri de masa, dar si evenimente cu dichis. Unul din acestea din urma este V for VINTAGE, eveniment organizat cu suflet, pentru suflet. Puteti sa va notati deja in calendar, pe 12 si 13 martie 2011 suntem ocupati, mergem la V for VINTAGE, la Sala Dalles din Bucuresti.

Cel mai mare targ vintage&designer din Romania, desfasurat sub sloganul Flower Power, a ajuns la editia a sasea. Expozantii se impart in patru categorii: cele deja consacrate (vintage, designer&accesorii), plus una noua, cu care organizatorii s-au imprietenit rapid la ediția trecuta – bio&organic. In cadrul evenimentului va fi organizata si o tombola, la care puteti castiga o rochie semnata de un designer surpriza. Saloanele de infrumusețare, magazinele bio si designeri de accesorii vor oferi si ei alte premii. Dar ce expozanti vor veni cu produse bio? Pana acum, organizatorii ne-au anuntat de: Olivo, Bio Bunatați, Amore Bio, Napati, Bio Beauty, Mirela Olarescu, Mihaela Grigorescu, Avallon si Mio Bio.

Iata si lista produselor prezentate in cadrul V for Vintage: imprimeuri colorate, flori suprarealiste pictate pe fuste și rochii, boboci metalici de agațat in piept, cercei in forma de margarete, iriși și trandafiri, pantofi pictați, ceaiuri din flori uscate, parfumuri și creme din plante organice, palarii decorate, flori glasate.

Detalii veti gasi si pe pagina evenimentului. Mai jos aveti si splendidul afis al expozitiei V for VINTAGE.

Anunțuri

Un gând despre „V for VINTAGE editia martie 2011 va avea loc la Sala Dalles. Flower Power

  1. Pingback: Evenimentele bio ale lunii martie | Jurnal Bio

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s