5 minute bio cu Cristian Manafu

Iata ca este momentul ca si un tatic sa raspunda intrebarilor rubricii „5 minute bio”, in care bloggeri cunoscuti sau persoane publice ne povestesc despre experienta lor cu produsele organice. Dupa mai multe mamici cu care am stat de vorba, astazi este randul primului tatic, Cristian Manafu, autorul blogului www.manafu.ro. Fost jurnalist format in presa de business, Cristian Manafu este unul dintre bloggerii activi din Romania si cunoscut organizator de evenimente business-to-business. Din 2008, activeaza ca trainer si consultant in social media. De cinci ani scrie aproape zilnic pe www.manafu.ro, blog personal ce acopera subiecte din social media, Internet, marketing, tehnologie etc.

Jurnal Bio: Ce tip de produse organice sau naturale utilizezi?
Cristian Manafu: Incerc sa consum cat mai multe fructe si legume naturale, cumparate de la producatorii nostri romani. Cred ca este pacat sa nu folosim ceea ce ne poate oferi Romania, si in schimb sa consumam marfa din import. Mersul la piata este insa o provocare, datorita programului incarcat, insa incerc sa mentin un echilibru.

JB: Cum ai inceput? Care a fost primul produs de acest tip utilizat?
CM: Cred ca am inceput sa fiu mai atent la ceea ce consum o data cu nasterea fiului meu. Pentru el cumpar produse bio cum ar fi unt, lapte, oua, pui, precum si fructe si legume proaspete. Si o data cu atentia pentru dieta baietelului nostru, asa cum se intampla de obicei, dieta intregii familii s-a schimbat – in mai bine cred.

JB: Ce produse bio sau naturale ti-ai propus sau ai vrea sa utilizezi in viitor?
CM: Sper sa continui sa mananc sanatos si natural si sa reduc cat mai mult aportul de mancare pre-gatita sau fast-food. Fiul meu Nicolas este cu siguranta in motorul acestui plan.

Reclame

3 gânduri despre „5 minute bio cu Cristian Manafu

  1. Cristi, de unde iti faci cumparaturile? De unde iei unt, lapte, oua, pui, fructe si legume proaspete? De la ce magazin? Te uiti sa fie certificate?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s