Biotta – Marele pionier organic. Castigati un bax de sucuri 100% ecologice

Desi sanatatea noastra este partial determinata de factorii ereditari, fiecare dintre noi este responsabil de sanatatea sa. Si cauza imbolnavirilor (sau, intr-adevar, conditia noastra potrivita si sanatoasa) se datoreaza in mare parte modului nostru de viata. Cu alte cuvinte, sanatatea noastra depinde, in mare parte, de obiceiurile noastre side alegerile pe carele facem cand vine vorba despre alimentatie si mod de viata (sport, exercitiu fizic, somn, etc.). Un stil de viata sanatos, echilibrat, care sa satisfaca aceste nevoi, necesita consumarea de produse care protejeaza mediul in care traim si calitatea vietii noastre.

De aceea, in perioada 17 – 20 ianuarie Jurnal Bio si Biosens organizeaza un concurs la care puteti fi castigatorul unui bax de sucuri 100% ecologice Vita7 oferit de Biosens. Pentru a participa la concurs trebuie sa raspundeti corect, in zona de comentarii, la intrebarea afisata la finalul articolului „Biotta – Marele pionier organic”.

Retineti: alimentatia sanatoasa, echilibrata atat cantitativ, cat si calitativ si pastrarea unui mediu general de viata nepoluat sunt doua cai foarte importante de a ne asigura sanatatea!

Biotta – Marele pionier organic

Compania Biotta a fost fondata in Tägerwilen, Elvetia, in anul 1933 si este unul dintre cei mai mari pionieri organici, fiind specializata in productia de sucuri fabricate din fructe si legume ecologice. Fiecare fruct si fiecare leguma cultivata si folosita la producerea sucurilor Biotta este cultivata in acelasi mod de mai bine de jumatate de secol– fara chimicale, fara pesticide, fara toxine! Sucurile Biotta sunt sucuri 100% ecologice, fara nici un fel de aditivi si conservanti, nefiind obtinute din concentrate.

Chiar si metoda de procesare si imbuteliere a sucurilor este atent monitorizata pentru a proteja beneficiile si valorile nutritionale ale sucurilor. Pentru aceasta este folosita cea mai avansata tehnologie in ceea ce priveste metodele de productie. Iar pentru protejarea nutrientilor si mentinerea aromei naturale a fructelor si legumelor, sucurile Biotta sunt pastrate in recipiente reciclabile din sticla.

Experienta de peste 50 de ani in productia si vanzarea de sucuri 100% ecologice si gama larga, de peste 20 de sucuri din fructe si legume si mixturi din fructe si legume, claseaza Biotta ca lider de piata in Elvetia. Si asta nu e tot! Calitatea superioara a sucurilor face ca anual in lume sa se vanda peste 10 milioane de sucuri Biotta, in peste 40 de tari.

Certificate si premii

Pentru a intari garantia de calitate premium, produsele Biotta au obtinut certificate sau indeplinesc cerintele nu doar ale unei singure institutii de certificare, ci a 7 institutii de certificare, recunoscute la nivel mondial: Bio Suisse, Bio Inspecta, BRC, Bio-Eu, USDA Organic, Halal Control si JAS.

Sucul Biotta Cocktail de legume a obtinut in anul 2006 medalia de aur la « Best of Bio », fiind nominalizat alaturi de alte 100 de sucuri la categoria « Sucuri amestec de legume », iar in anul 2008 a primit medalia de aur in cadrul expozitiei Biofach DLG (Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft) din Germania.

Mai mult decat atat, unele dintre sucurile Biotta au fost realizate in colaborare cu dieteticieni calificati. Sucul de merisoare Biotta a fost dezvoltat in colaborare cu „Centrul pentru cercetarea vezicii urinare”, la spitalul cantonal din Frauenfeld, Elvetia (avand rezultate foarte bune in lupta impotriva bacteriei E.coli), iar sucul Biotta Breuss este un amestec echilibrat de suc de legume, a carui reteta a fost dezvoltata in colaborare cu faimosul naturopat Rudolph Breuss. Si nimeni alta decat compania Biotta este cea care detine licenta exclusiva pentru productia si distributia de suc de legume Breuss!

Sucurile Biotta sunt 100% ecologice, obtinute prin metode ecologice de pasteurizare si centrifugare – fara procese chimice, cu foarte putine etape de incalzire –, nu sunt diluate cu apa, nu au adaos de sucuri concentrate si nu contin arome, coloranti si aditivi artificiali.
 
Incepand cu 17 ianuarie si inclusiv in luna martie 2011 Biosens ofera special pentru dvs. sucuri Biotta la preturi promotionale. Puteti comanda pachetele Biotta la preturi promotionale direct de pe siteul Biosens, cu pretul transportului suportat de aceasta companie! Bio direct la usa ta!

Castigati prin tragere la sorti un bax de sucuri 100% ecologice Vita7 raspunzand corect in zona de comentarii de mai jos la urmatoarea intrebare: Care dintre sucurile Biotta a obtinut medaliile de aur la „Best of Bio” in anul 2006 si la expozitia Biofach DLG din Germania din anul 2008? Castigatorul va fi anuntat in data de 20 ianuarie pe Jurnal Bio.

Reclame

372 de gânduri despre „Biotta – Marele pionier organic. Castigati un bax de sucuri 100% ecologice

 1. Sucul Biotta Cocktail de legume a obtinut in anul 2006 medalia de aur la « Best of Bio », fiind nominalizat alaturi de alte 100 de sucuri la categoria « Sucuri amestec de legume », iar in anul 2008 a primit medalia de aur in cadrul expozitiei Biofach DLG (Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft) din Germania.

 2. Pingback: Castiga un bax de sucuri ecologice Vita7 oferit de Biosens | Concursuri Online

 3. Sucul Biotta Cocktail de legume a obtinut in anul 2006 medalia de aur la « Best of Bio », iar in anul 2008 a primit medalia de aur . deabia astept sa se afiseze castigatoriiiiiiiiiiiii

 4. Sucul Biotta Cocktail de legume a obtinut in anul 2006 medalia de aur la « Best of Bio », fiind nominalizat alaturi de alte 100 de sucuri la categoria « Sucuri amestec de legume », iar in anul 2008 a primit medalia de aur in cadrul expozitiei Biofach DLG (Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft) din Germania.

 5. Sucul Biotta Cocktail de legume a obtinut in anul 2006 medalia de aur la « Best of Bio », fiind nominalizat alaturi de alte 100 de sucuri la categoria « Sucuri amestec de legume », iar in anul 2008 a primit medalia de aur in cadrul expozitiei Biofach DLG (Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft) din Germania

 6. Sucul Biotta Cocktail de legume a obtinut in anul 2006 medalia de aur la « Best of Bio », fiind nominalizat alaturi de alte 100 de sucuri la categoria « Sucuri amestec de legume », iar in anul 2008 a primit medalia de aur in cadrul expozitiei Biofach DLG (Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft) din Germania

 7. Sucul Biotta Cocktail de legume a obtinut in anul 2006 medalia de aur la « Best of Bio », fiind nominalizat alaturi de alte 100 de sucuri la categoria « Sucuri amestec de legume », iar in anul 2008 a primit medalia de aur in cadrul expozitiei Biofach DLG (Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft) din Germania.

 8. Biotta înseamnă BIO si se evidenţiază prin calitatea excepţională a produselor.
  Este foarte important ca întreg ciclul organic, de la cultivare la procesare si producţie, să rămână intact si să respecte regulile agriculturii si producţiei ecologice. Sucurile Biotta sunt 100% ecologice, obţinute prin metode ecologice de pasteurizare si centrifugare – fără procese chimice, cu foarte puţine etape de încălzire –, nu sunt diluate cu apă, nu au adaos de sucuri concentrate, nu conţin arome, coloranţi si aditivi artificiali.
  Produsele Biotta au obţinut certificate sau îndeplinesc cerinţele următoarelor instituţii de certificare, recunoscute la nivel mondial: Bio Suisse, Bio Inspecta, BRC, Bio-Eu, USDA Organic, Halal Control si JAS.
  Printre sucurile Biotta, „Cocktail-ul de legume” este obţinut din legume ecologice proaspete: rosii, morcovi, ţelină si sfeclă rosie (remineralizare, revitalizare, stare de bine). Sucul Biotta Cocktail de legume a obţinut în anul 2006 medalia de aur la « Best of Bio », fiind nominalizat alături de alte 100 de sucuri la categoria « Sucuri amestec de legume », iar în anul 2008 a primit medalia de aur în cadrul expoziţiei Biofach DLG (Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft) din Germania.

 9. – La multi ani pentru anul 2011 cu multe si frumoase impliniri!
  Raspunsul meu este: Biotta Cocktail de legume.

 10. Buna ziua, raspunsul la intrebarea concursului este sucul Biotta Cocktail de legume .
  Multumim pentru concurs.Bafta tuturor!

 11. Sucul Biotta Cocktail de legume a obtinut in anul 2006 medalia de aur la « Best of Bio », fiind nominalizat alaturi de alte 100 de sucuri la categoria « Sucuri amestec de legume », iar in anul 2008 a primit medalia de aur in cadrul expozitiei Biofach DLG (Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft) din Germania

 12. Sucul Biotta Cocktail de legume a obtinut medalia de aur la « Best of Bio », cat si in cadrul expozitiei Biofach DLG (Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft).

 13. Sucul Biotta Cocktail de legume a obtinut in anul 2006 medalia de aur la „Best of Bio ” si in anul 2008 a primit medalia de aur in cadrul expozitiei Biofach DLG.

 14. Sucul Biotta Cocktail de legume a obtinut medaliile de aur la „Best of Bio” in anul 2006 si la expozitia Biofach DLG din Germania din anul 2008

 15. Medaliile de aur la „Best of Bio” ii revin deliciosului suc ” Biotta Cocktail” de legume!!!Mmmm….Yummyy!!!:)

  • Sucul Biotta Cocktail de legume a obtinut in anul 2006 medalia de aur la « Best of Bio », fiind nominalizat alaturi de alte 100 de sucuri la categoria « Sucuri amestec de legume », iar in anul 2008 a primit medalia de aur in cadrul expozitiei Biofach DLG (Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft) din Germania.

 16. Sucul Biotta Cocktail de legume a obtinut medaliile de aur la „Best of Bio” in anul 2006 si la expozitia Biofach DLG din Germania din anul 2008

 17. Sucul Biotta Cocktail de legume a obtinut in anul 2006 medalia de aur la « Best of Bio », fiind nominalizat alaturi de alte 100 de sucuri la categoria « Sucuri amestec de legume », iar in anul 2008 a primit medalia de aur in cadrul expozitiei Biofach DLG (Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft) din Germania

 18. Raspuns la intrebare: Sucul Biotta Cocktail de legume a obtinut in anul 2006 medalia de aur la « Best of Bio », fiind nominalizat alaturi de alte 100 de sucuri la categoria « Sucuri amestec de legume », iar in anul 2008 a primit medalia de aur in cadrul expozitiei Biofach DLG (Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft) din Germania.

 19. Raspuns la intrebare: Sucul Biotta Cocktail de legume a obtinut in anul 2006 medalia de aur la « Best of Bio », fiind nominalizat alaturi de alte 100 de sucuri la categoria « Sucuri amestec de legume », iar in anul 2008 a primit medalia de aur in cadrul expozitiei Biofach DLG (Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft) din Germania.

 20. Sucul Biotta Cocktail de legume este cel care a obtinut in anul 2006 medalia de aur la « Best of Bio »

 21. Sucul Biotta Cocktail de legume a obtinut in anul 2006 medalia de aur la “Best of Bio ” si in anul 2008 a primit medalia de aur in cadrul expozitiei Biofach DLG.

 22. Sucul Biotta Cocktail de legume a obtinut in anul 2006 medalia de aur la « Best of Bio », fiind nominalizat alaturi de alte 100 de sucuri la categoria « Sucuri amestec de legume », iar in anul 2008 a primit medalia de aur in cadrul expozitiei Biofach DLG (Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft) din Germania.

 23. Sucul Biotta Cocktail de legume a obtinut in anul 2006 medalia de aur la „Best of Bio ” si in anul 2008 a primit medalia de aur in cadrul expozitiei Biofach DLG .

 24. Castigatorul medaliei de aur la „Best of Bio” in anul 2006 a fost sucul Sucul Biotta Cocktail de legume iar in anul 2008 a primit medalia de aur in cadrul expozitiei Biofach DLG (Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft) din Germania.

 25. Sucul Biotta Cocktail de legume a obtinut in anul 2006 medalia de aur la « Best of Bio

 26. Sucul Biotta Cocktail de legume a obtinut medaliile de aur la Best of Bio in anul 2006, iar in anul 2008 la expozitia din Germania…

 27. Sucul Biotta Cocktail de legume a obtinut in anul 2006 medalia de aur la « Best of Bio », fiind nominalizat alaturi de alte 100 de sucuri la categoria « Sucuri amestec de legume », iar in anul 2008 a primit medalia de aur in cadrul expozitiei Biofach DLG (Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft) din Germania.

 28. Sucul Biotta Cocktail de legume a obtinut in anul 2006 medalia de aur la « Best of Bio », fiind nominalizat alaturi de alte 100 de sucuri la categoria « Sucuri amestec de legume », iar in anul 2008 a primit medalia de aur in cadrul expozitiei Biofach DLG (Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft) din Germania.

 29. Sucul Biotta Cocktail de legume a obtinut in anul 2006 medalia de aur la « Best of Bio », iar in anul 2008 a primit medalia de aur in cadrul expozitiei Biofach DLG (Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft) din Germania.

 30. Sucul Biotta Cocktail de legume a obtinut in anul 2006 medalia de aur la « Best of Bio », fiind nominalizat alaturi de alte 100 de sucuri la categoria « Sucuri amestec de legume »

 31. Sucul Biotta Cocktail de legume a obtinut in anul 2006 medalia de aur la « Best of Bio », fiind nominalizat alaturi de alte 100 de sucuri la categoria « Sucuri amestec de legume », iar in anul 2008 a primit medalia de aur in cadrul expozitiei Biofach DLG (Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft) din Germania.

 32. Sucul Biotta Cocktail de legume a obtinut medaliile de aur la „Best of Bio” in anul 2006 si la expozitia Biofach DLG din Germania din anul 2008 🙂

 33. Sucul Biotta Cocktail de legume a obtinut medaliile de aur din 2006 la categoria „Best of Bio”.

 34. Sucul Biotta Cocktail de legume a obtinut in anul 2006 medalia de aur la ,, Best of Bio” fiind nominalizat alaturi de alte 100 de sucuri la categoria,, Sucuri amestec de legume ” iar in anul 2008 a primit medalia de aur in cadrul expozitiei Biofach DLG din Germania.
  Sunt sucuri 100% ecologice realizate in colaborare cu dieteticieni.

 35. Sucul Biotta Cocktail de legume a obtinut in anul 2006 medalia de aur la « Best of Bio », fiind nominalizat alaturi de alte 100 de sucuri la categoria « Sucuri amestec de legume », iar in anul 2008 a primit medalia de aur in cadrul expozitiei Biofach DLG (Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft) din Germania.

 36. Sucul Biotta Cocktail de legume a obtinut in anul 2006 medalia de aur la « Best of Bio, iar in anul 2008 a primit medalia de aur in cadrul expozitiei Biofach DLG din Germania.

  Yammy! Succes tuturor participantilor!

 37. „….. Sucul Biotta Cocktail de legume a obtinut in anul 2006 medalia de aur la « Best of Bio », fiind nominalizat alaturi de alte 100 de sucuri la categoria « Sucuri amestec de legume », iar in anul 2008 a primit medalia de aur in cadrul expozitiei Biofach DLG (Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft) din Germania…..”

Comentariile nu sunt permise.