Fumatul la locul de joaca al copiilor. Exista vreo explicatie logica?

Acest articol nu este o dezbatere despre fumat. Nu am nimic cu cei care fumeaza. Avem si noi in familie destui si fiecare este liber sa faca ce ii place. Ceea ce mi se pare deplasat este ca se fumeaza la locurile de joaca ale copiilor din parc. Daca vrei sa fumezi, de ce nu te duci pe o banca mai departe si de ce toata lumea trebuie sa iti suporte tigarile?

Inteleg ca daca nu iti pasa ca fumezi langa copilul tau inseamna ca nu iti pasa nici faca fumezi langa ai altora, dar pe mine ma deranjeza foarte tare fumul si sper ca macar in parc sa fie aerul mai placut. Ce sa mai zic de faptul ca oricum de multe ori miroase a teava de esapament.

Mi se pare ilar cum parintii isi proptesc copilul in leagan si se apuca de fumat. E uimitor cum tin tigara la spate, chipurile sa nu ajunga fumul la copil, dar nu stau sa se uite ca un alt copil mic trece cu nasul chiar prin fumul lor. Nu zic sa se lase lumea de fumat pentru ca nu imi place mie, dar macar sa nu mai fumeze la locurile de joaca. E parcul suficient de mare pentru noi toti, nu credeti?

Anunțuri

2 gânduri despre „Fumatul la locul de joaca al copiilor. Exista vreo explicatie logica?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s