Dezinfectant de maini de la Bentley Organic. Pentru ca „Less is more”

Eu aplic principiul Less is More in ceea ce priveste tot mai multe produse pe care ma bazez zilnic. Am invatat sa separ partea cu adevarat utila a unui produs de partea pe care eu o numesc vrajeala de marketing cu care sunt impachetate functionalitatile neimportante.

Unul din produsele care m-a convins de principiul Less is more este Dezinfectantul de maini pentru toata familia de la Bentley Organic. Pana sa il descopar, evident ca foloseam de mai multi ani dezinfectante de maini normale, chiar daca erau mai multe lucruri care ma deranjau la ele. Spre exemplu, mirosul de parfum. De ce este nevoie de un miros atat de puternic de parfum la un astfel de produs, nu pot sa inteleg. Tocmai acest lucru apreciez la dezinfectantul Bentley Organic, ca nu are nici un miros, e inodor. In plus, vine intr-o sticluta de plastic cu forma clasica, cilindrica si nu promite ca face lucruri nespecifice unui dezinfectant de maini. Acest produs Bentley a devenit imediat nelipsit din ghiozdanul de iesit afara al baietelului meu. Substanta de curatare este o spuma alba, care iese din tub prin apasarea manuala a capacului, dar nu cu presiune mare. Acest lucru este foarte util, pentru ca nu exista riscul sa versi toata sticla o data si pot sa o utilizeze fara griji si copii mici. Dezinfectantul Bentley Organic se intinde usor pe maini si apoi se evapora rapid, pentru a te intoarce imediat la ceea ce faceai inainte sa il folosesti.

Avem acest dezinfectant de peste doua luni si il folosim in special in parc. Pe sticluta am vazut ca scrie ca functioneaza pentru 125 de utilizari, insa eu cred ca am depasit aceasta cifra.

Simplu si eficient, pentru ca Less is More.

Anunțuri

Un gând despre „Dezinfectant de maini de la Bentley Organic. Pentru ca „Less is more”

  1. Pingback: Recenzii de produse bio. Best Of 2010 | Jurnal Bio

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s