„Ce stie pediatrul micutului meu despre produsele bio?”

Cati din expozantii de la o conferinta nationala a medicilor de familie si a pediatrilor din Romania credeti ca vin cu produse bio? Doar un expozant, dupa cum a aratat-o Conferinta care a avut loc la Palatul Copiilor in urma cu mai multe saptamani! Din peste 50 de companii participante, doar una a expus medicilor produse din gama bio: Hipp, cu formule de lapte, biscuiti pentru copii, meniuri legume si carne, sucuri sau cereale. Si erau destui vizitatori la standul lor!

Nu sunt inca pregatiti medicii de familie si pediatrii sa le recomande pacientilor tratamente si diete pe baza de produse organice? De unde ar trebui sa inceapa? Si de fapt, ce stie pediatrul micutului meu despre produsele bio?

Anunțuri

2 gânduri despre „„Ce stie pediatrul micutului meu despre produsele bio?”

  1. Va asigur ca medicii de familie stiu despre produsele bio si le recomanda, constienti de valoarea lor. Uneori chiar si preturile sunt acceptabile, in locul produselor obisnuite. Cu toate acestea producatorii de „BIO” nu isi fac foarte cunoascuta prezenta, probabil ca nu au in target promovarea lor in conditii de criza.
    Pe de alta parte, nu stiu despre ce conferinta scrieti, Conferintele Nationale organizate de Societatea Nationala de Medicina Familiei sunt la sfarsitul lunii martie si la inceputul lunii iulie. In plus medicii de familie din cele 42 de filiale judetene organizeaza numeroase conferinte regionale, simpozioane, mese rotunde, pentru colegi. Ne-ar face o deosebita placere si am considera extrem de utila promovarea acestor produse, fie la stand, fie in sesiuni speciale de comunicari adresate colegilor, poate chiar intr-o campanie nationala de informare. Considerati, va rog, aceasta invitatie a mea ca oficiala si ca pe o dorinta de dialog.

  2. Pingback: Baby Expo sau Bio Expo? Analiza finala dupa Editia de toamna 2010 | Jurnal Bio

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s